Referencer

Du kan her på siden se udvalgte projekter og løsninger, vi har udført for vores kunder. Vi er stolte over vores samarbejdspartnere – Vi håber, at du vil være den næste, der bliver fremvist her på siden.

Webshop bygget i Prestashop

ByBrorson.dk havde brug for et nyt redesign af sin webshop. Kunden ønskede at webshoppen skulle bygges i CMS-systemet Prestashop. Vi tilpassede os og kom frem til stærkt resultat.

Se webshoppen her:
bybrorson.dk

  • Nem administration
  • Moderne og simpelt design
  • +10 produktkategorier
  • Over 150 produkter
  • Forhandlerliste
  • Produktspots på forsiden

Grafik leveret til danbolig Johs. Pedersen

Har din forretning brug for trykte medier i forbindelse med salg og services? – danbolig Johs. Pedersen har fået leveret grafisk materiale til sin facebook markedsføring i forbindelse med konkurrencer og salg.

Audenz har yderligere produceret et komplet salgsdokument til at fremlægge prisoverslag ved salg af ejendom.

Vinderup IK får ny klub hjemmeside

Audenz har leveret ny klub hjemmeside til Vinderup IK. Hjemmesiden er designet responsiv, så den fungerer både på laptop, tablet og telefon.

Se hjemmesiden her:
Vinderup-ik.dk

Hjemmeside leveret til Midwest Musketeers

Midwest Musketeers havde brug for, at forny sin online profil og styrke sit visuelle udtryk. Vi har leveret en komplet køreklar hjemmeside til klubben med videointegration og kontaktformularer.

Audenz Digital

Audenz har base i stationsbyen Vinderup, som er bindelddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nyt moderne digtalt webbureau, som kan være dit bindeled til den digitale verden.

Vi hjælper kunder med at forbedre sin digitale platform, og ingen kunder er for store eller for små.

Kontakt

Audenz
Grønnegade 8
7830