Om os

Audenz er et web- og grafiskdesign bureau i Midtjylland. Vi elsker det visuelle. Vi elsker at skabe. Vi elsker at få vores kunder til at smile.

Bindeleddet

Vi har base i stationsbyen Vinderup, som er bindeleddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nystartet bureau fyldt med selvtillid og udviklingsorienteret. Vil du med op på næste niveau?

Udviklingsorienteret

Vi er hos Audenz udviklingsorienteret og kigger hele tiden efter nye muligheder. Vi har planer om i fremtiden at kunne tilbyde vores kunder videoproduktioner som profilfilm, reklamefilm, film til so-me osv.

Der sker rigtig meget, og vi forsøger ikke at hvile på laurbærene, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder den bedste service og de skarpeste løsninger.

Jeg er CEO og indehaver af Audenz. Hos Audenz specialiserer vi os indenfor web- og grafisk design. Jeg er uddannet multimediedesigner, og har gennem hele mit liv elsket at skabe.

Skal vi samarbejde?

Skriv endelig til os, hvis du har en forespørgsel. Du kan også udfylde formularen herunder, og jeg vil ringe til dig hurtigst muligt.

Audenz Digital

Audenz har base i stationsbyen Vinderup, som er bindelddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nyt moderne digtalt webbureau, som kan være dit bindeled til den digitale verden.

Vi hjælper kunder med at forbedre sin digitale platform, og ingen kunder er for store eller for små.

Kontakt

Audenz
Grønnegade 8
7830