Ny hjemmeside

Audenz hjælper med at forbedre og styrke dit digitale image, så du kan udtrykke netop det, du står for. Din virksomhed er sikkert helt genial, og vi kan hjælpe dig med at kommunikere det ud til dine kunder.

Vi er klar til hjælpe dig

Skal vi tage en uforpligtende snak eller har du brug for et tilbud? 

Du er velkommen til at kontakte os

Kontakt osSe referencer

Komplet moderne hjemmeside

Æstetisk og lækkert design

Hos Audenz går vi meget op i, at det vi leverer er lækkert og indbydende. Vi vil give dig en side, som giver dine besøgende lyst til at blive på side. Et design der kan give et afbillede af din forretning, og give nye kunder lyst til at handle med dig. Vi elsker det flotte, men vi går ikke på kompromis med funktion. Vores mål er at levere en hjemmeside med fuld funktionalitet i et smukt design efter dine behov.

Solide og nødvendige funktioner

En Audenz hjemmeside har alle nødvendige funktioner, men hvilke funktioner er nødvendige? – Det er individuelt fra forretning til forretning. Vi skal nok rådgive dig i hvilke funktioner, du har brug for på din hjemmeside. Har du brug for kontaktformulurarer, portfolio, referencer, videointegration, gallerier eller oversættelser? – Så kan vi hjælpe dig.

Stærk SEO 

Når du får en hjemmeside fra Audenz, så sørger vi for at din tekniske SEO er som den skal være. Hvad er en hjemmeside uden besøgende? – Vi sikrer dig, at dine kunder kan finde dig. Du får en søgemaskineoptimeret hjemmeside, som henvender sig til dine forbrugere. Vi vil ikke blot levere en lækker hjemmeside til dig – Vi vil også have den vist frem.

En hjemmeside du kan styre

En Audenz hjemmeside er oftest leveret i open-source CMS-systemet, WordPress. Du kan få fuld kontrol over din hjemmeside, så du kan opdatere og lække nyt indhold ud hele tiden. Ved leveringen af hjemmesiden gennemgår vi et lynkursus i hjemmsidens funktionalitet, så du derefter er køreklar til at passe din hjemmeside. Du kan også få os til styre siden, hvis du ikke føler dig helt tryg.

Vi laver ikke bare hjemmesider

– Vi tager os af dem. Du skal ikke tænke på noget, vi klarer den. 

Hosting

Audenz tilbyder hosting af din hjemmeside ved tilkøb af servicepakken. Din hjemmeside bliver hostet på et tysk datacenter med SSL sikkerhedscertifikat inkluderet. Du får ubegrænset månedelig trafik og pladsmængde tilpasset dine behov. Backup bliver udført daglig.

Vedligeholdelse

Ved et tilkøb af Audenz servicepakken sørger vi for jævnligt at opdatere hjemmeside-systemet. Vi tester efterfølgende alle funktionaliteter. Du skal ikke bekymre dig. Brug dine ressourcer andet sted og lad os om, at holde gang i ilden. Vi gennemtjekker efter hver opdatering.

Læs mere om service pakken her. 

 

Virksomheds mail

Ved køb af hjemmeside kan vi hjælpe dig med at oprette virksomheds mails til dine medarbejdere. Du får sammenhæng i mellem din hjemmeside og email adresser, så du fremstår top professionel. Vi anbefaler, at du benytter Microsoft Outlook som emailprogram.

Kursus i CMS systemet

Frygt ej ved køb af hjemmesiden. Vi hjælper dig med at komme i gang. Du får et lynkursus i CMS systemet, WordPress. Efter færdiggørelsen af hjemmeside, er dine hjemmeside ansvarlige klar til at skrive indlæg, nyheder og tilføje billeder til din online profil.

Du kan se hvad, jeg har lavet for mine kunder her.

Audenz Digital

Audenz har base i stationsbyen Vinderup, som er bindelddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nyt moderne digtalt webbureau, som kan være dit bindeled til den digitale verden.

Vi hjælper kunder med at forbedre sin digitale platform, og ingen kunder er for store eller for små.

Kontakt

Audenz
Grønnegade 8
7830