Grafisk design til dit formål

Audenz hjælper med grafisk design i form af trykte medier eller grafiske elementer til din markedsføring. Mangler du grafik til dine blogindlæg, SO-ME posts, salgsdokumenter, rollups eller et logo og visuel identitet? – Så lad os være din kreative grafiske afdeling!

Hvordan ser du ud?

Branding og Visuel Identitet

Hvad tænker dine kunder, når de ser din forretning? – Din virksomheds brand er ikke bare dit logo, dine produkter, din identitet. Det er den følelse dine brugere for, når de interagerer med din forretning på den ene eller den anden måde. Du kan ikke helt kontrollere den følelse, men du kan målrette mod det, du gerne vil stå for. Din brandidentitets visuelle udtryk kendes ved dit logo, farver, typografi, billedstil og det overordnede design udtryk. 

Det er her, vi kan hjælpe dig. Om det er en hel ny identitet, eller om det blot er et par flere overflader, du vil have styrket.  

Nyt logo?

Har din forretning brug for et nyt logo? – Et logo du kan blive kendt på. Dit logo er med til sætte punktum for din kommunikation. Et par gode råd til et stærk logo kunne være, at det er simpelt, let at huske, appellere til din målgruppe og at det kan skabe nogle positive mavefornemmelser. Hos Audenz elsker vi gode mavefornemmelser – Vi kan hjælpe dig med at skabe gode mavefornemmelser hos dine kunder, når de ser dit brand. 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. 

Hvordan kommunikerer du?

– Vi laver grafisk design til dit budskab

Grafisk Design til din markedsføring

Vi mennesker på jorden er visuelle væsener. Af alt information der bliver sendt til hjernen, så er 90 % visuel. Vi elsker smukke ting, og vi nyder et godt stykke håndværk. Bruger du grafiske elementer eller billeder i din kommunikation? – Det burde du! 

Grafik til SO-ME

Fang din målgruppe på de sociale medier med billeder/grafik. De mest engagerende opslag på de sociale medier indeholder billeder. – Du kan skrive de mest geniale tekster, men hvis du ikke fanger dit publikum med et engagerende billede, så kan din tekst være nok så god. 

Vi kan her hos Audenz hjælpe dig med at skabe grafik til din markedsføringsplan på de sociale medier. 

Trykte medier

Er det trykte medie dødt? – Det tror vi ikke. Vi elsker at have et stykke håndværk i hænderne. Den digitale platform kan meget, men det har også sine begrænsninger. Har du brug for et lækkert visitkort, flyer, salgsdokument eller andet? – Så kan vi hos Audenz levere det hele. 

Skab sammenhæng i din kommunikation med trykte medier, der kan repræsentere din forretning.

Audenz Digital

Audenz har base i stationsbyen Vinderup, som er bindelddet mellem Skive og Holstebro. Vi er et nyt moderne digtalt webbureau, som kan være dit bindeled til den digitale verden.

Vi hjælper kunder med at forbedre sin digitale platform, og ingen kunder er for store eller for små.

Kontakt

Audenz
Grønnegade 8
7830